Hvem er VikarService?

VikarService er oprindeligt dannet af Dansk Landbrug, som et netværk for landmænd, der har brug for en vikar til at malke og passe deres køer, passe grise, hjælpe på minkfarme m.m.

I gamle dage var det "husbondafløser", - hvor det i dag er landbrugsvikar, erhvervsvikar, manpower, - kært barn har mange navne.

Vikarservice - om os

VikarService er kendt for at have stabile medarbejdere, som er hos VikarService i mange år, for dem er det et "fast" job, -ligesom i andre virksomheder.

Landbruget er jo gået fra at være familiedrevet landbrug, - til store landbrugsvirksomheder med mange dyr og mange ansatte. VikarService har derfor valgt at tilbyde arbejdskraft til andre end landbruget. VikarService vil gerne fortsat kunne servicere de landbrug, som er medlem af VikarService, - og derfor skal vi betjene flere kunder.

Vore vikarer er landbrugsuddannet, og derfor en eftertragtet arbejdskraft, - landbrugets uddannelse er bred og alsidig. Det betyder, at deres kompetencer er eftertragtet hos håndværkere, entreprenører, montagefirmaer - både som arbejdsmænd og maskinførere. De har hænderne skruet rigtig på og er alle handy-mænd.

Bag VikarService har vi en bestyrelse, som er valgt blandt vore landbrugsmedlemmer. De har stor interesse i, at VikarService er up front og konkurrencedygtig, så landmanden til enhver tid kan bestille en vikar eller ekstra medhjælper med landbrugserfaring i en travl tid.

Medarbejderne nyder godt af forskellige arbejdsopgaver, og ser det som adspredelse og inspiration at arbejde udenfor landbruget. Det giver deres karriere et ekstra pift.

Kunne du tænke dig at få indflydelse på VikarService Varde-Billund, og brænder for udvikling og bestyrelsesarbejde, er du velkommen til at kontakte VikarService.

 

 

Kontakt


Henning Jespersen
Formand VikarService
 75169036