Vikar landbrug - til stald og mark

VikarService udfører alle opgaver i landbruget i forbindelse med afvikling af ferie-, sygdoms- eller fridagsafløsning. Vi er også bare de ekstra hænder i hverdagen.

Landmandvikar

Alle medarbejdere er landbrugsuddannet, og har stor erfaring. De er i stand til at stå for driftledelsen i en kortere eller længere periode, eller bare være de ekstra hænder, der mangles i travle perioder.

Vi klarer alt fra malkning en enkelt aften eller som erstatningsmedarbejder for dine faste medhjælpere.  Vi kan afløse i stalden en enkelt formiddag eller i flere måneder, - du bestemmer.

Vask af kvægstald eller svinestald gør vi gerne, - bare du har det nødvendige udstyr, - klarer vi resten. Vi hjælper gerne med markarbejde lige fra at hegne, dække majsstak, pløje, harver eller såning.

Vikarerne foretrækker at have travlt, og sætter stor pris på alle opgaver i landbruget.

Vore vikarer har mange års erfaring med landbruget, og derfor meget kompetente til opgaverne. De har i gennemsnit 7 års anciennitet hos VikarService, hvilket gør, at vi kender hver enkelt vikars spidskompetencer, og kan matche den helt rigtige vikar til dig.

 

 

Skal vi hjælpe?