En god Vikar - trofast og glad på job!

Vikar fodrer mink

1. Fagligt velkvalificeret
En god vikar er fagligt velkvalificeret i sit fag. Du skal levere høj faglig standard. Du skal have lyst til udvikle dine kompetencer. VikarService lever af vores vikarers høje faglighed. 

2. Samarbejde
Du skal kunne samarbejde såvel med interne som eksterne parter, med kollegaer, kunder og vores kontor. Du skal kunne hjælpe og være i stand til selv at søge hjælp, hos vores kunder, kontoret og dine kollegaer. 

3. Loyal
Du skal anerkende og respektere beslutninger. Du skal være positiv og god til at lytte til dine omgivelser.

4. Engageret
Du skal være ambassadør for VikarService, udvise interesse i vores forretning, informere og formidle kontakt til eksisterende og nye kunder. Sammen skaber vi resultater.

5. Fleksibel
Du skal være indstillet på at varetage opgaver udenfor dit kompetencefelt. Denne flexibilitet giver VikarService flere muligheder for udvikling af nye forretningsområder.


6. Ansvarsbevidst
Det betyder, at du påtager dig et ansvar og gør opgaven færdig til tiden. At du er problemløsende og resultatorienteret. At du tillige er dit sociale og kollegiale ansvar bevidst.

7. Kundeorienteret
Det betyder, at du skal være opmærksom på kundernes og omgivelsernes behov og situation. At du er serviceminded og venlig. At du er bevidst om opgavernes sammenhæng og formål. At du er opmærksom på såvel eksterne som interne interessenter.

8. Ærlig og åben
Det betyder, at du er i stand til at sige til og fra. At du er i stand til at give og modtage positiv og negativ feedback. At du kan glæde dig over andres succeser.

9. Effektiv
Det betyder, at du udvikler rutiner og løser opgaver med fokus på forbedring og effektivisering.